Workshop moodboard maken

Zet de belangrijkste stap naar jouw droominterieur / droom-thuiskantoor: word master in stylen

Gebeten door het stylingvirus of stiekem jaloers op het interieur van jouw vriendinnen die reeds samenwerkten met LivinK?

Tijdens de workshop moodboard maken, leer je alles over het kiezen van een stijl en het samenbrengen van kleuren, materialen en meubilair tot één harmonieus geheel. Bovendien kunnen de andere aanwezigen jou inspireren of je kan jouw interieurideeën bij hen aftoetsen.

Na een ontspannen avond ga je naar huis met nieuwe frisse ideeën én met een moodboard dat de basis vormt van jouw droominterieur. Neem deze collage mee bij elke aankoop voor de inrichting van je interieur. Dan zit je altijd goed.

Deze workshop kan ook als teambuildingactiviteit worden aangevraagd. Neem vrijblijvend contact voor meer info.

Praktisch

De workshop duurt 3 uur en gaat door bij LivinK (Kruiskedreef 2, 8890 Moorslede)

Als de workshop wordt aangevraagd voor een vereniging of organisatie, kan dit uiteraard ook op verplaatsing.

Kostprijs

€55 (drankje, versnapering en alle materialen inbegrepen).

Voor verenigingen en organisaties is de prijs op maat van de afgesproken duur en inhoud. 

Wij hadden net een huis verbouwd, waardoor het budget voor de afwerking eerder beperkt was. Met de adviezen van Katrien konden we zelf aan de slag met bescheiden middelen en werd ons interieur heel knus.

Ida

Voor de inrichting van ons tweede verblijf zaten mijn partner en ik op een volledig andere golflengte. Na een goed gesprek met Katrien was het voor ons beiden duidelijk wat onze gemeenschappelijke wensen waren. Dat was de start voor het moodboard en de kleur- en materiaalkeuzes.

Sabine

Ik betrap mezelf er op dat ik steeds voor dezelfde kleuren en materialen ga als ik mijn interieur een andere look wil geven. Katrien gaf me het duwtje dat nodig was om eens uit mijn comfortzone te stappen en iets nieuw uit te proberen. Het resultaat mag gezien worden. Zo blij!

Carl

Cadeaubon kopen van LivinK?

Schenk een cadeaubon van LivinK aan iemand die een leuk presentje verdient.

Cadeaubon bestellen