Interieuradvies - Premium

Jouw interieur in een nieuw , duurzaam jasje steken? Heb je al super veel inspiratie, maar krijg je jouw ideeën niet gestroomlijnd? Dan is dit Premiumadvies iets voor jou.

Interieuradvies - Premium formule

Tijdens een persoonlijk gesprek bij jou thuis bekijken we jouw ideeën, knipsels, moodboards, … whatever. Dan begint mijn werk: de kern uit jouw inspiratiebeelden halen. Hieruit groeit dan een moodboard en een kleurenpalet.
Als kers op de taart krijg je een voorstel voor meubilair en materiaalkeuze en wordt alles netjes uit getekend op een grondplan. Met dit advies kan je zelf aan de slag of kan je een aannemer of schrijnwerker onder de arm nemen om het voorstel te realiseren.

LivinK interieuradvies en -styling
LivinK interieuradvies en -styling
LivinK interieuradvies en -styling

Wij hadden net een huis verbouwd, waardoor het budget voor de afwerking eerder beperkt was. Met de adviezen van Katrien konden we zelf aan de slag met bescheiden middelen en werd ons interieur heel knus.

Ida

Voor mij was het maken van keuzes het moeilijkste. Ik had zoveel ideeën, maar zag het bos door de bomen niet meer. Ik bleef het kiezen maar uitstellen. Katrien heeft mij  uitstekend begeleid in het doorhakken van knopen. Het resultaat mag gezien worden.

Sonja

Voor de inrichting van ons tweede verblijf zaten mijn partner en ik op een volledig andere golflengte. Na een goed gesprek met Katrien was het voor ons beiden duidelijk wat onze gemeenschappelijke wensen waren. Dat was de start voor het moodboard en de kleur- en materiaalkeuzes.

Sabine

Ik betrap mezelf er op dat ik steeds voor dezelfde kleuren en materialen ga als ik mijn interieur een andere look wil geven. Katrien gaf me het duwtje dat nodig was om eens uit mijn comfortzone te stappen en iets nieuw uit te proberen. Het resultaat mag gezien worden. Zo blij!

Carl

Cadeaubon kopen van LivinK?

Schenk een cadeaubon van LivinK aan iemand die een leuk presentje verdient.

Cadeaubon bestellen