Interieuradvies - Essential

Een persoonlijk advies bij jou thuis.

LivinK interieuradvies en -styling
LivinK interieuradvies en -styling
LivinK interieuradvies en -styling

Interieuradvies - Essential formule

Je hebt al een idee, maar wil een second opinion. Een professionele visie op jouw ruimte. Een paar ideeën over mogelijkheden. Een antwoord op je vragen. Het hoeft allemaal niet op een grondplan of in 3D te staan?

Dan is dit aanbod iets voor jou! Stuur me op voorhand een aantal foto’s van de ruimte. Ik kom ter plaatse en je krijgt onmiddellijk het advies dat je nodig hebt.
Het bezoek duurt 1 u en achteraf krijg je nog een kort verslag van de besproken punten. Daarmee kan je zelf aan de slag.

Kostprijs

Het advies kost €120. Het kan ook online via video voor €90.

(tarieven geldig voor een ruimte van ± 40 m²)

Ik ben blij met de kleuren en verftechnieken die Katrien heeft voorgesteld voor onze keuken. Het past echt helemaal bij onze stijl.

Veronique

Wij hadden net een huis verbouwd, waardoor het budget voor de afwerking eerder beperkt was. Met de adviezen van Katrien konden we zelf aan de slag met bescheiden middelen en werd ons interieur heel knus.

Ida

Voor mij was het maken van keuzes het moeilijkste. Ik had zoveel ideeën, maar zag het bos door de bomen niet meer. Ik bleef het kiezen maar uitstellen. Katrien heeft mij  uitstekend begeleid in het doorhakken van knopen. Het resultaat mag gezien worden.

Sonja

Voor de inrichting van ons tweede verblijf zaten mijn partner en ik op een volledig andere golflengte. Na een goed gesprek met Katrien was het voor ons beiden duidelijk wat onze gemeenschappelijke wensen waren. Dat was de start voor het moodboard en de kleur- en materiaalkeuzes.

Sabine

Cadeaubon kopen van LivinK?

Schenk een cadeaubon van LivinK aan iemand die een leuk presentje verdient.

Cadeaubon bestellen