Interieuradvies - Comfort

Net een huis gebouwd of gerenoveerd en nog weinig budget over voor de afwerking? Je wil zelf de handen uit de mouwen steken? Dan kies je best het Comfortpakket: een moodboard, kleuradvies en ingekleurd grondplan.

LivinK interieuradvies en -styling
LivinK interieuradvies en -styling
LivinK interieuradvies en -styling

Interieuradvies - Comfort formule

Tijdens een persoonlijk gesprek bij jou thuis leer ik jouw stijl- en kleurvoorkeuren kennen. Hiermee ga ik aan de slag.

Tijdens een tweede afspraak stel ik een moodboard, een grondplan en kleurkeuze voor. Dit is de basis voor jouw toekomstige stappen qua keuze van verf, behang, meubilair, aankleding, textiel, …

Klaar om je handen uit de mouwen te steken en van je huis je eigen stek te maken.

Kostprijs

Het advies kost €20/m² excl. btw

Wij hadden net een huis verbouwd, waardoor het budget voor de afwerking eerder beperkt was. Met de adviezen van Katrien konden we zelf aan de slag met bescheiden middelen en werd ons interieur heel knus.

Ida

Voor mij was het maken van keuzes het moeilijkste. Ik had zoveel ideeën, maar zag het bos door de bomen niet meer. Ik bleef het kiezen maar uitstellen. Katrien heeft mij  uitstekend begeleid in het doorhakken van knopen. Het resultaat mag gezien worden.

Sonja

Voor de inrichting van ons tweede verblijf zaten mijn partner en ik op een volledig andere golflengte. Na een goed gesprek met Katrien was het voor ons beiden duidelijk wat onze gemeenschappelijke wensen waren. Dat was de start voor het moodboard en de kleur- en materiaalkeuzes.

Sabine

Ik betrap mezelf er op dat ik steeds voor dezelfde kleuren en materialen ga als ik mijn interieur een andere look wil geven. Katrien gaf me het duwtje dat nodig was om eens uit mijn comfortzone te stappen en iets nieuw uit te proberen. Het resultaat mag gezien worden. Zo blij!

Carl

Cadeaubon kopen van LivinK?

Schenk een cadeaubon van LivinK aan iemand die een leuk presentje verdient.

Cadeaubon bestellen